o wszystkim (Reklama: projektowanie stron www ,, wyniki na ¿ywo )
Mając takich facetów jak Brian McKittrick, nawet nie zauważycie, że odszedłem. Decker odłożył słuchawkę na widełki. Minutę później telefon zadzwonił ponownie i tym razem był to przełożony jego dawnego przełożonego. Jeśli chcesz podwyżki pensji... Nigdy nie mogłem wydać nawet tego, co mi płaciliście odparł Decker. Może więcej wolnego czasu? A po co? Żeby podróżować. Jasne. Obejrzeć świat. Na przykład Rzym. Tyle latam, że wydaje mi się, że coś jest nie w porządku z łóżkiem, jeśli nie ma kształtu fotela lotniczego. Steve, posłuchaj, każdy ma prawo się wypalić. To część tej pracy. Po to utrzymujemy zespół specjalistów, którzy wiedzą, jak zwalczyć stres. Szczerze mówiąc, uważam, że świetnie by ci zrobiło, gdybyś w tej chwili wsiadł w samolot do Waszyngtonu i porozmawiał z nimi. Czy ty mnie nie słuchałeś? Powiedziałem ci, że mam dosyć latania. To pojedź pociągiem. Decker ponownie odłożył słuchawkę na widełki. Nie miał wątpliwości, że gdyby spróbował wyjść, podeszłoby do niego dwóch mężczyzn czekających w recepcji. Przedstawiliby się, wyjaśniliby mu, że przyjaciele Deckera martwią się jego reakcją na to, co zaszło w Rzymie, i zaproponowaliby, że zawiozą go do spokojnego baru, gdzie będą mogli omówić, co go trapi. Do diabła z tym, pomyślał Decker.

(Reklama: , praca dodatkowa , ¬ród³a ¶wiat³a )