o wszystkim (Reklama: wanny z hydromasa¿em ,, Opisy do Gg )

Gliniany dom. Niech będzie. Jak sądzisz, co sobie pomyśli na temat dojrzałości, z jaką podejmowałeś inne, nie przemyślane decyzje? Powiedziałem wam już, moja rezygnacja była przemyślaną decyzją. Myślałem o tym już od jakiegoś czasu. Nigdy nikomu nic nie wspominałeś. To moja sprawa. To była sprawa wielu ludzi. Więc co cię przekonało? Co cię skłoniło do podjęcia tej decyzji? Incydent w Rzymie? Decker nie odpowiedział. Na szybie pojawiły się krople deszczu. Widzicie, mówiłem, że będzie padać zauważył Ben. Deszcz zaczął padać mocniej i na dachu pontiaca rozległo się bębnienie. Przechodnie rozkładali parasole albo biegli do bram. Przyciemnione okna z tyłu sprawiały, że szara ulica wydawała się jeszcze mroczniejsza. Porozmawiajmy o Rzymie zaproponował Ben. Nie mam zamiaru z nikim rozmawiać o Rzymie. Decker usiłował spokojnie oddychać. Domyślam się, że to sedno tej rozmowy. Możecie wrócić do naszego wspólnego znajomego i zapewnić go, że nie jestem na tyle oburzony, żeby się z kimkolwiek dzielić moim oburzeniem.

(Reklama: , nero , sony dslr a380 )