o wszystkim (Reklama: Drukarnia ,, Pranie tapicerki Poznañ )
I o to chodzi? Przechodzisz życiową zmianę? spytał Hal. Decker spojrzał przed siebie, w stronę ciemnowłosego mężczyzny na siedzeniu pasażera. Pontiac znowu ruszył i przejeżdżał przez skrzyżowanie. Właśnie powiedział Decker. Życiowa zmiana. I dlatego udajesz się w podróż? Właśnie tak. A dokąd, dokładnie? Do Santa Fe, w Nowym Meksyku. Nigdy tam nie byłem. Jak tam jest? Nie jestem pewien. W każdym razie wydaje się, że przyjemnie. Wydaje się, że przyjemnie? Zeszłej nocy oglądałem program o budowlanych, pracujących tam przy restauracji glinianego domu. Pontiac przejechał przez następne skrzyżowanie. I dlatego zdecydowałeś się tam jechać? przerwał Ben. Decker odwrócił się w jego stronę. Właśnie. Tak po prostu? Tak po prostu. Właściwie zastanawiam się nad możliwością osiedlenia się tam. Tak po prostu. Wiesz, właśnie tym niepokoi się nasz wspólny znajomy. Te nieoczekiwane zmiany. Jak sądzisz, jak on zareaguje, gdy mu powiemy, że pod wpływem impulsu zdecydowałeś się wyjechać do Santa Fe, w Nowym Meksyku, ponieważ zobaczyłeś w telewizji, jak odnawiają tam stary dom?

(Reklama: , wesela kraków , Projektowanie Stron Poznañ )