o wszystkim (Reklama: ,, )

Więc dlaczego chcesz lecieć samolotem? spytał Hal. To decyzja podjęta pod wpływem impulsu. Tak jak twoja rezygnacja. Tamto było przemyślane. Nasz wspólny znajomy twierdzi, że nie. Nie zna mnie za dobrze. Zaczyna się zastanawiać, czy k t o k o l w i e k cię zna. Decker wzruszył ramionami. Nad czym jeszcze się zastanawia? Dlaczego wyłączyłeś telefon. Nie chciałem, żeby mi przeszkadzano. I dlaczego nie odpowiedziałeś, kiedy jeden z chłopaków z naszego zespołu pukał do ciebie wczoraj wieczorem. Ależ odpowiedziałem. Tylko nie otworzyłem. Spytałem kto to, i usłyszałem, że pokojowy. Oznajmił, że przyszedł, żeby posłać mi łóżko. Odparłem, że sam posłałem sobie łóżko, a on na to że ma świeże ręczniki. Ja zaś uznałem, że niepotrzebne mi są świeże ręczniki. Wtedy uparł się, że chce uzupełnić miętówki na stoliku nocnym. Odpowiedziałem mu więc, żeby sobie wsadził te miętówki w dupę. To nie było zbyt uprzejme. Chciałem być sam i przemyśleć sobie pewne sprawy. Jakie sprawy? spytał Ben. Pontiac zatrzymał się na światłach. Decker spojrzał w lewo, na rudowłosego mężczyznę. Życie. Niezły temat. Rozgryzłeś go? Doszedłem do wniosku, że sedno życia stanowią zmiany.

(Reklama: , ¯yczenia , zabawki dla dzieci )